Enkele citaten van onze gasten

Gastenboek

Tsja, wat moet je hier nou nog over zeggen? Superlatieven schieten te kort!

Een werkelijk fenomenaal huis; zonder enige twijfel het mooiste dat we ooit hebben gehuurd. Hoewel je niet het gehele huis tot je beschikking hebt, voelt dat eigenlijk wel zo; je bent de enige gebruiker en hebt geen last van anderen; absolute rust en privacy!

Geweldig terras, super zwembad en hele mooie ruimtes waarbij over ieder detail is nagedacht. Je voelt dat dit huis niet zo maar een beetje is opgeknapt maar dat – het met liefde en verstand van zaken en met heel veel techniek – bijna opnieuw is opgetrokken.

Bovendien zijn ook de inrichting en de gebruikte materialen van hoge kwaliteit en helemaal in balans. Het huis beschikt verder over uitstekende wifi hetgeen tegenwoordig voor pubers (maar als we eerlijk zijn ook voor ons zelf) een eerste levensbehoefte is.

Als je zittend op de lounge-set aan het zwembad onder het genot van een wijntje naar het huis kijkt, is de grandeur ervan werkelijk overweldigend mooi. Het uitzicht doet daar weinig voor onder. Verder zorgen de krekels voor een muzikale omlijsting in een ultiem rustgevende setting. Wij geven dit huis een 9,5.

Daarnaast is de eigenaar bijzonder aardig en makkelijk toegankelijk. Hij denkt pro-actief mee met al onze mogelijke wensen en bij het oplossen van kleine technische probleempjes.

Wij hebben hier twee geweldige weken met zeer aangenaam weer mogen vertoeven en komen heel graag nog eens terug!

Kleine minpuntjes waar het huis verder niets aan kan doen:

– ieder tripje begint met 10 auto-minuutjes “de berg af” over deels vrij smalle weggetjes
– voor een fatsoenlijke supermarkt moet je gewoon een half uur rijden
– “echte” steden zijn een dik uur of verder rijden. Of dat trouwens een minpuntje is, moet iedereen uiteraard maar voor zichzelf bepalen….
Bedankt voor een geweldige vakantie!

Marinthe, Frederique, Ina & Joep

La Grande Vue, geen woord aan gelogen, het uitzicht vanuit bijna elke plek in het huis is geweldig. Het huis is gelegen in het rustige dorpje Sanilhac in de Ardèche waar je een prachtige omgeving vindt voor fietsers en wandelaars, wanneer je wat meer houdt van de typischere “Ardèche – activiteiten” dan is een auto geen overbodige luxe, dit geldt overigens ook al voor het doen van de boodschappen. Wel is er een bakker in het dorpje die heerlijke dingen maakt en open is op maandag, woensdag en vrijdag. Om een hapje buiten de deur te eten in het nabijgelegen hotel hoger op de berg, of het restaurant in het dorpje zelf is reserveren in deze eerste week van augustus een must. Dit ongetwijfeld door de aantrekkingskracht van de schitterende terrassen en zo bleek later het heerlijke eten.

Het huis, de benedenverdieping beter gezegd, is prachtig ingericht en alles “klopt” en is logisch, er zijn 3 slaapkamers met dubbele bedden, allemaal keurig ingericht. Daarnaast beschikten we nog over een grote gemeenschappelijke ruimte waar je rustig kan zitten in geval van een hevige regen of onweersbui, want die komen weleens langs, ook in juli/ augustus. De bovenverdieping is in z’n geheel privé gebied en maakt je als bezoeker vreselijk nieuwsgierig, helaas is deze ruimte niet beschikbaar. Daarnaast is het in het begin wel wennen dat alle lichten in de avond en s’nachts automatisch aan het uit gaan met beweging sensoren, daarmee zijn grote delen van het huis donker wanneer niemand zich er bevindt.

Buiten word je meteen overdonderd door het enorme uitzicht, beginnend met een heerlijk groot overloopzwembad. Er is ruim voldoende terras met een grote eettafel, ligstoelen en zitjes. Met een stenen trap omhoog vind je een overdekte ruimte waar je kan tafeltennissen of lekker kan zitten in de schaduw. Naast het zwembad is de goed ingerichte buitenkeuken te vinden, omdat het de enige beschikbare keuken in het huis is waren wij in eerste instantie niet meteen enthousiast, dit bleek echter niet terecht, omdat je toch voornamelijk buiten leeft en zo het drinken en etenswaar binnen handbereik hebt. Het enige wat ontbrak was 1 grote ijskast met vriezer. Doordat de winkels best op enige afstand zijn waren de 2, wat verder uit elkaar staande, kleine exemplaren wat minder praktisch.

We hebben genoten van ons bezoek aan La Grande Vue in Sanilhac waar de familie Dijkstra een prachtig, zeer verzorgd huis heeft gemaakt. Je kan er met je gezin of vrienden de hele dag vermaken en verbazen over de schitterende uitzichten.

Met vriendelijke groet,

Familie Verhulst

We hebben ons in villa La Grande Vue direct thuis gevoeld, de heerlijke terrassen, de rust, de prachtige inrichting, het leuke servies. Het was uitstekend weer met steeds een zacht briesje waardoor het niet te heet was. In de buitenkeuken was het gezellig koken en maaltijden snel op de mooie grote ronde tafel met uitzicht op het kerkje. Het zwembad is prachtig en verkoelend, de ligbedden prima en parasols van doek en de bomen maakten dat we in goed gezelschap weer op een andere plek konden zitten.En op de verschillende plekken hebben we steeds enorm genoten van het uitzicht, een afwisselend schilderij dat niet verveelt en waarbij we echt tot rust kwamen.

Bernard Hoppenbrouwers

Wat een prachtige plek, wat een mooi huis! Heel smaakvol en mooi gemaakt we hebben genoten. Veel groeten en tot ziens.

De weergoden waren ons in aanvang niet goed gezind, het slotakkoord was echter goed. Na een ongehoord onweer deze week was de TV nog net op tijd hersteld om de wedstrijd Nederland – Frankrijk te zien, wat een wedstrijd!

We hebben genoten van een adembenemend uitzicht,de rust en alles wat het Franse platteland nog meer te bieden heeft. De racefiets kwam goed van pas; heerlijk klimwerk!

Veel groeten.

We hebben genoten van een prachtig en zeer smaakvol ingericht huis een schitterende omgeving en geweldig weer. Wat wil een mens nog meer om tot rust te komen. Zeker een plek om terug te keren! Bedankt voor de rondleiding en de gastvrijheid.

Lieve groeten en tot ziens!

Het was fijn om weer in jullie huis te zijn. We hebben genoten van het heerlijke weer en het prachtige uitzicht. Het was een genot om hier te zijn bedankt!

Met ons hectische gezin zijn we hier neergestreken nadat we al een weekZuid-Fransekust hadden gedaan. Wat een rust, zalig!! Met moeite hebben we het heerlijke huis af en toe verlaten om de omgeving te bekijken. Ook dat was erg leuk, vooral het zwemmen in de rivier vonden de jongens geweldig. Maar wat is het dan telkens opnieuw fijn terugkeren in de rust: krekels, kikkers en kabbelend water…

Wij kunnen er weer tegen aan!!!!

Een perfecte plek om de vakantie door te brengen. vanaf het eerste moment waren wij verliefd op jullie prachtige huis. Aan alles kun je zien dat het met veel liefde en aandacht is gerestaureerd en ingericht. Wij voelden ons hier meteen thuis. Een plek om zeker nog eens terug te komen!

Huur nu dit prachtige huis

Villa La Grande Vue

Scroll naar top