Niets moet alles mag

Fietsen in de Ardeche

Tweemaal per jaar (Mei/Juni en September/Oktober) organiseert de eigenaar een fiets week. De Ardèche heeft veel te bieden wat een wielerhart begeert; mooie lopende beklimmingen, rust, natuur en vergezichten. Geniet van schitterende natuur, pittoreske dorpjes en karakteristieke huizen, terwijl je onderweg bent naar de top van de col. En cols zijn er voldoende in de Ardèche! De beklimmingen zijn qua lengte te vergelijken met de bekende cols uit de Franse Alpen en de Pyreneën, maar de stijgingspercentages liggen wat lager. Bedwing o.a. de Col de Meyrand, Col de la Croix de Bauzon en de Col de la Barricaude. En als je de cols bedwongen hebt? Na afloop van de fietsrit kun je je heerlijk laten onderdompelen in Franse sferen. Geniet van een glas heerlijke Franse wijn uit de streek, terwijl je voldaan – met je voeten omhoog – aan het zwembad in de tuin ligt bij te komen.

Wij fietsen al heel lang in de Ardeche en kennen veel mooie routes en eetcafe’s. U moet wel over een redelijk conditie beschikken maar dan er zijn ook zeer veel mooie en rustige weggetjes met weinig auto’s waar u uitstekend kunt fietsen. Deze tochten zijn tussen de 20 en 100 km waarbij u de Col de Meyrand kunt beklimmen https://koffiemetappelgebak.wordpress.com/2016/08/25/ardeche-4-rondje-over-de-col-de-meyrand/ De Col Meyrand staat in de top van mooiste beklimmingen in Europa!

Prijs & accommodatie
U verblijft in Villa La Grande Vue op basis van logies en ontbijt. Wij reserveren iedere avond een tafel voor u in een nabijgelegen restaurant naar wens. Er zijn 2 goede Restaurants op loop afstand.
U fiets in principe onder begeleiding en de prijs is vanaf 700 Euro per persoon per week bij een bezetting van 2 personen per kamer. Natuurlijk kan uw partner niet gaan fietsen en gewoon lekker bij het zwembad blijven… U maakt gebruik van u eigen fiets of huurt een fiets in de buurt.

Huur nu dit prachtige huis

Villa La Grande Vue

Scroll naar top