van alle gemakken voorzien

Faciliteiten

De oorsprong van het huis gaat terug tot het jaar 1200 en het was het eerste huis in de vallei. Het huis is oorspronkelijk een Chateau geweest inclusief 2 torens. Door een brand zijn deze helaas verloren gegaan maar de verdedigings muur met schietgaten zijn nog wel aanwezig. Daarna is het huis diverse malen verbouwd. Nadat de huidige eigenaar dit speciale huis kocht, is het totaal gerenoveerd en verbouwd in de oorspronkelijke bouwstijl waarbij kosten nog moeite zijn gespaard. De meeste historische details zijn bewaard gebleven. Het gehele interieur (vloeren, elektra, leidingen, sanitair en meer) is nieuw. De Villa beschikt over een overflow zwembad van 6×12 en 2x2m.  Al zwemmend kunt u van het panorama-uitzicht genieten. Aan de andere zijde van het huis is een prachtige tuin waar u ook heerlijk kunt zitten. U kunt hier ‘s avonds heerlijk eten en de ondergaande zon bekijken.

Door het micro klimaat, het ligt achter een bergketen, heersen er aangename temperaturen en vanwege de hogere ligging (600 m) en de vaak aanwezige wind wordt het niet snel te heet. Tevens zorgen de dikke muren van het huis (70 cm) in alle seizoenen voor een constante en aangename temperatuur. Zomers is de temperatuur buiten meestal rond de 28 graden en binnen blijft het ongveer 22 graden. De avonden zomers zijn normaal gesproken warm en u kunt dan ook heerlijk buiten zitten op een van de vele terrassen met verlichting. In het voor en na seizoen zijn de maanden Juni en September aan te raden vanwege de mooie natuur. Juni omdat alles dan bloeit en September vanwege de fraaie herfst kleuren van omringende wijnvelden.

Tijdens uw verblijf beschikt u over 2 (slaap) kamers en een suite gelegen op de begane grond plus een soort buiten kamer en keuken. U bent de enige bewoner en heeft alle privacy. De slaapkamers liggen rond de binnenplaats van het huis. Een kleinere slaapkamer, een middel grote slaapkamer en een grote kamer (5 x 10 meter) die is ingericht als suite met zeer fraai sanitair zoals een 2 pers. ligbad en een zitgedeelte. Hier vind u ook een smart OLED TV met WiFi. Alle kamers hebben een eigen internet aansluiting, toilet, douche en fraai sanitair met veel natuursteen zoals marmer en belgisch hardsteen. De bedden zijn van hoge kwaliteit en bij uw aankomst opgemaakt.  Aangrenzend aan de slaapkamers zijn diverse ruimtes welke in verbinding staan met de binnenplaats met onder andere een tafeltennistafel en voetbaltafel. De buiten keuken is gesitueerd in de aanbouw bij het zwembad en heeft een vaatwasmachine, 2 koelkasten, Nespresso-apparaat, waterkoker, magnetron/heteluchtoven en gasfornuis met vier pitten. Wasmachine gebruik is op verzoek mogelijk. Voor de kinderen is er nog een dubbele schommel en een trampoline met een uniek uitzicht! 
Tijdens uw verblijf bent u de enige bewoner.

Huur nu dit prachtige huis

Villa La Grande Vue

Scroll naar top